מרק סמיך ועשיר, מבוסס על קוביות בשר, ירקות שורש, ותיבול פפריקה עם טעמים חמים ומנחמים. המתכון משלב בישול ארוך ליצירת עומק טעמים ומומלץ להגשה לצד פיתות טריות.
הבורשט הוא מרק רוסי מסורתי, בעל טעמים עשירים ומרקם משביע, עם סלק, ירקות קיץ ושעועית לבנה. מדובר במנה שמקורה במטבח הרוסי ומצוין כארוחה מנחמת בימי החורף.
כחצי פרסית, אני מתה על האורז הזה! עם צנוברים, שקדים ושום, הוא מלא בטעמים. פירות יבשים וכורכום מוסיפים ניחוחות מיוחדים, וזהו תוספת מושלמת לכל ארוחה משפחתית. חוויה מהמטבח שלי!
מרק תירס סיני עשיר עם חזה עוף, ג'ינג'ר טרי, ורוטב סויה, שמביא טעמים אסייתיים מובהקים למנה. זהו מרק קל להכנה ומפנק, שמתמזג היטב עם שמן שומשום וטעמים עזים.
מנה עשירה ומשפחתית שמתאימה במיוחד לחג הפסח. הכבד הממולא והקניידלך, בעבודת יד ובמתכון מסורתי, יוצרים שילוב של טעמים עשירים שמזכירים את ימי החג בבית סבתא.
חוו את הנוחות במרק קובה עשיר וטעים, עם טעמים עמוקים של עגבניות ובשר במילוי ממולא במעטפת דקה. מושלם לערב משפחתי או לאירוח, זהו מרק שיעשה לכם טוב על הלב!
גרוג המלחים הקלאסי – משקה חם ואייקוני מבוסס רום, שהיה פופולרי בקרב יורדי הים. הכינו לעצמכם כוס גרוג ביתית והרגישו את אווירת המסעות הימיים והמסתורין של המאה ה-18.
טעימה של יפן! סלמון טריאקי עסיסי עם טעמים מתקתקים ומלוחים, שמביא את האוכל היפני אל שולחנכם. המרינדה המיוחדת והבישול המהיר עושים את המנה הזו למושלמת לכל ארוחה.
לביבות בצל פריכות ללא ביצים עם קמח חומוס, מטוגנות בחמאה מזוקקת. למי שמעדיף גרסה טבעונית, ניתן להחליף את החמאה בחמאה טבעונית. תוספת נהדרת ומיוחדת לחנוכה
מנה קלאסית מהמטבח הצרפתי, עם טעמים עדינים ומרעננים של חרדל ויין לבן. אני אוהבת את המנה הזו כי היא פשוטה להכנה אך מלאת טעמים, והיא מצליחה לשדר את האלגנטיות הצרפתית לכל ארוחה.
המתכון של סלמון בפטריות ויין לבן מושפע בעיקר מהממטבח הצרפתי. עם השימוש ביין לבן, פטריות ושמנת, הוא מביא את הטעמים העדינים והעשירים שמאפיינים את הקולינריה הצרפתית, ומומלץ לכל מי שאוהב מנות קלאסיות ואלגנטיות.
סלמון ברוטב חמוץ עם תיבול לימוני ורוטב וורצ'סטר – שילוב טעמים עשיר ועמוק שמתאים לכל מטבח! המנה המאוזנת הזו משלבת חמימות, חמיצות ועושר, והיא מושלמת לארוחת ערב מהירה ומרשימה.
חמין הוא תבשיל מסורתי יהודי בעל שורשים ספרדיים, שמוכנים במיוחד לסעודת שבת. זהו מאכל שנעשה באהבה, כאשר סבתות מעבירות את המתכון מדור לדור. סבתא אחת מערבבת את התבשיל, וממלאת את הבית בניחוחות מנחמים, תוך שיתוף סיפורים על מסורות משפחתיות. המנה הזו מייצגת חום וחיבור להיסטוריה
מרק בטטות זה הוא מנה משביעה ומזינה, מושלמת לימים קרים. קל להכנה, עם שילוב של ירקות רכים וציר עוף, הוא מביא טעמים עשירים ואיזון בין מתיקות הבטטה לחריפות הכרישה.
דף המתכון מציע הוראות ברורות להכנת דג סלמון עסיסי ברוטב טריאקי, כולל טיפים על המשרה והבישול. המתכון מתאר את תהליך ההכנה בצעד-צעד ומספק אפשרויות הגשה שמוסיפות למנה גוון וטעימה ייחודית.
סלט אבוקדו, סלמון ואשכוליות הוא מנת פתיחה קלילה ומפנקת שמתאימה במיוחד לבראנץ' או לארוחת בוקר מושקעת. השילוב של האבוקדו הקרמי עם הסלמון המעושן והאשכוליות החמצמצה יוצר חוויית טעמים מרעננת. מומלץ להגיש עם לחם קלוי וגבינות רכות.
גלו את המתכון המהיר והקל לסלט כרוב לבן עם שומשום קלוי! המתכון כולל שלבים פשוטים והסברים ברורים, כך שגם מתחילים יכולים להצליח. תוספת נהדרת לכל ארוחה, היא מספקת טעמים רעננים וצבעים לשולחן שלכם!
הכירו את סופגניות השוקו-שוקו! בצק עשיר בקקאו שעוטף פרלין שוקולד מריר נמס, וכשהן מצופות בתערובת מתוקה – הן סנסציה של חנוכה. כל ביס הוא פסטיבל טעמים ממכר!
תתכוננו לגלות את טעמי הלבנט עם תבשיל עוף ואורז לבנוני! המנה כוללת חזה עוף עסיסי, אורז פרסי ותיבול מיוחד של קינמון ופלפל אנגלי, שמוסיפים עומק וניחוח מדהים. תבשיל זה מושלם לארוחה חגיגית ומגישים אותו בצורה יפה, עם פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
חמין אורז וחומוס הוא תבשיל מושלם לשבת בבוקר. עם בשר טעים, גרגרי חומוס, אורז ותפוחי אדמה, כל ביס הוא חגיגה של טעמים שמכניסה חום לבית. מבושל כל הלילה, התוצאה היא מנה עשירה ונפלאה שתשמח את כל הסועדים.
תתכוננו לחוויה של טעמים עם האורז הזה! השילוב של גזר מגורר, שקדים קלויים וצימוקים יוצר מנה צבעונית ומשביעה. זהו תוספת נהדרת לארוחות חגיגיות או פשוט לארוחה משפחתית, עם טעמים שמכניסים חמימות לכל שולחן.